torstai 28. maaliskuuta 2013

Minä vuori-ilmaa pulloon laittaa voin, tietenkin...


Hei kohta me mennään!! Enää pääsiäinen ja muutama hassu työpäivä. Aika tahimista, pää pyörällä ja taitaa olla loppuun asti. Mutta Guatemala, me tullaan, ja sitten Suomen kiireet jää hetkeksi.

Eilen (ke 27.3.) oli mainio Kapua-ilta. Menimme Ruoholahden Citymarkettiin auttelemaan kauppiasta, joka sponsoroi meille tarvikkeet alkuvuoden Ravintolapäivän Kapua-brunssiin. Kello 16.00-20.00 autoimme kassoilla asiakkaita ostosten pakkaamisessa. Enpä muistanutkaan, miten kivaa on, kun saa ilahduttaa ventovierasta - miten hyvän mielen siitä saakaan itselleen! Suosittelen!

Terkkuja sille naiselle, jonka leuka loksahti auki, kun kysyin, saanko auttaa pakkaamisessa. Ihmetyksestä päästyään hän totesi, joko nyt saa sulkea suunsa :)

Terkkuja myös sille miehelle, joka tuli kauppaan lapsensa kanssa klo 19.40 ja suoritti jättiostoksensa 20 minuutissa. Leikilläni kannustin kiirehtimään, kun hän harmitteli, että tällaista palvelua pitäisi olla joka päivä. Muutamaa minuuttia ennen työmme päättymistä mies vilkutteli kassajonon päästä ja tuli näyttämään ostoslistaansa: melkein kaikki koossa! Tavarat pakattiin, vaikka meni vähän ylitöiksi.


Matkaan lähtö tuuppaa varainkeruun ajatukset hetkeksi taka-alalle. Malaria, lavantauti, luottokortti, makuualusta, aurinkovoide, hemoglobiini, vuoristotauti, huhhuh! Paljon tärkeitä asioita mietittäväksi, hoidettavaksi ja tarkistettavaksi.

Taustalla kulkee arki tasaisen tuttua tahtiaan. Putkiremontti, muutto, kellarin tyhjennys... unohtamatta tietysti alati mukaansatempaavaa työelämää. Onneksi ei ole eka reissu - tietää jo, että jossain vaiheessa helpottaa ja tietää senkin, että pahemmastakin on selvitty.

Vastahan se oli syyskuu ja meillä ensimmäinen Kapua-tapaaminen. Tajusin jo silloin, että Kapua on enemmän kuin matka. Samaa mieltä olen edelleen. Saas nähdä, mikä on fiilis paluun jälkeen.

Toukokuussa järjestetään vielä muutama tapahtuma Kapuan hyväksi. Vedetään nyt tämä huhtikuu henkeä.

Kiitos kun pysyt matkassa!!

Kapua.fi -sivuston blogia päivitetään matkan aikana joka päivä.



Annapurna Circuit 2011



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti